Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 #277346 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Witam wiem że podanie nie dawno składałem itp. ale na servie panuje za przeproszeniem burdel. I się chwilami nie da grać Nick: dOOkie598 Wiek: 18 za 2 tyg. Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem wiele razy jakiś większych problemów ze mną nie było Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5-6 Staż w CS-sie: Myślę że będzie kolo 4 lat (przegranych prawie 1.5k godzin) Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Nie ma konkretnego powodu, na servie panuje burdel ludzie robią co chcą i kiedy chcą admini rzadko są na servie a jak są to banują bezpodstawie tak jak dzisiaj to zrobił Pisiont groszy. Skarge napisałem lecz nikt się tym nie zainteresował i po części dlatego też chcę być adminem żeby pilnować porządku Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4h teraz ferie to jeszcze troszkę więcej Kontakt: steam Rafik16062 gg 4007326 Wiem że nie spełniam wymagania co do godzin ale to jak najszybciej nadrobię obiecuję, I proszę nie patrzeć na to że podanie nie dawno składałem bo na servie źle się dzieje cheaterzy są a adminów nie ma http://www.gametracker.com/player/dOOkie598/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 #277350 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 na nie -wiek -amxx -czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 18 Lutego 2015 #277352 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: 7 godzin spędzone na serwerze to za mało. Do tego pierwszy raz widziany 4 dni temu. Podanie trochę nie na miejscu. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi