Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 #277290 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Data i godzina: 20:45 18.02.2015 Nick admina/gracza, który zawinił: Amore Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Skan przed 7 sec rundy.' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:39454462' [AMXBans] Twoje IP: '89.73.196.5' [AMXBans] =============================================== Świadkowie: Jedynie chyba Hltv Uzasadnienie: Dostałem bana za skana przed 7 sec rundy. Po pierwsze ban jest nie uzasadniony bo to nawet nie był skan tylko zwykły wymierzony pewny strzał na mapie de_dust2. Z regulaminu codmoda wynikajacego z punktu 13 zakaz skanowania obowiązuje na poniższych mapach "13. Nie strzelamy z jakiejkolwiek broni, bfg, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado, de_alexandra, de_dust2002, cs_estate, de_rats_1337 przez pierwsze 7 sekund rundy. (Ban 30 min)" Skoro to była mapa de_dust2 to raczej ban jest nie słuszny, wiem że jest to 5 minut ale miałem dobre staty i świetny perk. Więc ani to nie był skan ani wbrew regulaminowi. Prosiłbym o ukaranie admina który mnie zbanował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 #277356 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Admini z banów do 30 min są zwolnieni i tłumaczyć się nie muszą . Następnym razem wyjaśnij sobie sprawę z adminem na pw . Myślę że temat można zamknąć . EDIT: Jeżeli składasz skargę na admina to poproszę o dowody na jego winę wtedy będziemy mogli podjąć odpowiednie kroki wobec admina . EDIT#2: Obejrzałem sobie demko na przyspieszeniu aż dotarłem do momentu zbanowania : 4:37 gracz wychodzi na środek i strzela się z awp , na tej mapie to nie jest zabronione bo przez nic się nie skanuje więc powód bana jak i ban zostały dodany nie słusznie . po prawie 15 minutach demka ok 18:28 gracz wchodzi na serwer zapytał się który admin go zbanował i żaden się nie przyznał dlatego teraz . Zapraszam admina @Amore o wypowiedź w temacie i wytłumaczenie dlaczego zbanował gracza niezgodnie z regulaminem. Czas 24h . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 #277360 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 nie no nie wyrobie zaraz. co to znaczy ze sa zwolnieni??? To co bedzie mnie banowal co chwile po 5 min to powiesz ze sie tlumaczyc nie musi?? Edit ale człowieku jak ja mam ci na to dowód dać??? Pomyśl logicznie zanim coś napiszesz a po drugie jest takie coś jak hltv o ile działa Demko z tej mapy http://www19.zippyshare.com/v/9VcJy3U3/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2015 #277795 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Dostalem zgloszenia na u@ ze skanowales. Myslalem ze chodzi ze przez brame jakos skanowales na gale czy cos w tym stylu. Soory. Nastepnym razem bede wchodzil na spec i patrzyl sie czy taka sytuacja sie powtarza. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2015 #277796 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Ale co ma jedno do drugiego, Nie znasz regulaminu i tyle na tej mapie można było skanować więc to i tak nie jest żadna wymówka jak dla mnie -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 19 Lutego 2015 #277825 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Przyznanie się do błędu to jedno ale pochopne wnioski i niesłuszne bany to drugie i to należy ukarać ostrzeżeniem w dziale adminów. Zawsze należy sprawdzać zgłoszenia zamiast pójść na łatwiznę. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 19 Lutego 2015 #277828 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi