Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 #277170 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Twój nick podczas gry: Moj nick to: LoWcAfRaGoW a nick na którym mam bana to: NoSkill*INCS* Godzina, data zdarzenia: Nie mam pojęcia. Mapa: Nie mam jej w konsoli. STEAM_ID / IP: 80.54.231.251 Uzasadnienie: Gram na serwerze z tej sieci zombie mod, i pewnego dnia wchodzę na serwer a mi wyskakuje, że jestem zbanowany. Ktoś o takim samym ip dostał bana, nie wiem na jakim serwerze, wiem tylko, że był to ban permanentny z powodem "Czitujesz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 #277181 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Jeżeli nie ty grałeś pod nickiem NoSkill*INCS* to jedyna szansa żebyś u nas jeszcze pograł to zmiana IP , zrestartuj modem jeżeli to nie pomoże poproś o zmianę operatora . EDIT: Problem raczej rozwiązany , jeżeli będą jeszcze jakieś problemy zapraszam z nowym tematem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 #277241 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 A na ts ktos by mi pomogl ze zmienieniem ip? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 18 Lutego 2015 #277244 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Po prostu musisz zresetować router Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 #277293 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 ja jestem ciemny w takich sprawach jeszcze cos zepsuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2015 #277650 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi