Silverka Napisano 18 Lutego 2015 #277035 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Witam. Mam taki problem, z wejściem na serwer. Instalowałam na telefon aplikację- miałam włączony cs . Zupełnie nie pomyślałam, że może to jakoś zaszkodzić grze. Kazali instalować grę przez uruchom programy cmd i robiłam wszystko krok po kroku i nagle mnie wyrzuciło z serwera ..znaczy kicikneło i pisało Flood coś tam..nie zdarzyłam skopiować bo całkowicie mnie wywalilo. W amxbans nie pisze bym była zbanowana, a nie mogę nawet znaleźć serwera w ulubionych. Zainstalowałam csa od nowa, myśląc , że to pomoże wejść na serwer, ale nie widzę go dalej w ulubionych. Jak próbuje wejść jak gra znajomy pisze mi , że serwer nie odpowiada. Spójność plików jest w porządku. Napisało, że mi jakiś tam plik zmodyfikowało, ale nie było informacji ani jednej na ten temat. Ja mam stałe ip, nie posiadam routera, bo się przeprowadziłam i mam internet tylko na jednym komputerze. Nie sądziłam, że może mi to popsuć grę. Nigdy wcześniej nie miałam z tym problemu, by podłączony telefon przeszkodził w wejściu na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 18 Lutego 2015 Autor #277045 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi