Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_green">ZREALIZOWANE</span> [Awatar] heaVeN.

heaVeN.

Rekomendowane odpowiedzi

Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Awatar.

Tematyka: Mój przepiękny nick :P

Rozmiar: Na forum.

Napis: #heaVeN

Inne uwagi: Proszę, aby ten awatar był taki inny jakby tak może po skosie być mój nick.. Jakaś korona może lub coś.. Ale, żeby były fajne przejrzyste kolorki. Bez zieleni.. Wszystkie ale nie zielony xD Mój nick znaczy Niebiański to raczej jakiś niebieski/czerwony może być też. Proszę, żeby był taki unikatowy :D Jak macie inne pomysły to proszę. A i jeszcze tło, jak dacie zrobić to jakieś naprawdę odjazdowe. Coś koło mojej sygnatury. Dzięki wszystkim i powodzenia xDD

P.S. Za każdą pracę leci plusik.

No i po królewsku to zagrałaś :D Megaaa, jestem Tobie bardzo wdzięczny. Praca super. Plusik poleciał. Za każdym razem jak będe składał zlecenie, masz robić ! Każe Tobie i koniec kropka. :D

Dowidzenia.

Ale mam jedno pytanie. Czemu pisze mi, że za duży plik ? Maksymalny rozmiar 50KB coś takiego.. :/ ?? :P

149nygz.jpg

Zmniejszyłem wagę, powinno Ci teraz działać, mam nadzieję że nie obrazisz się Desire. :)

Sama bym to zrobiła, ale spoko ;] 

No i po królewsku to zagrałaś :D Megaaa, jestem Tobie bardzo wdzięczny. Praca super. Plusik poleciał. Za każdym razem jak będe składał zlecenie, masz robić ! Każe Tobie i koniec kropka. :D

Dowidzenia.

Ale mam jedno pytanie. Czemu pisze mi, że za duży plik ? Maksymalny rozmiar 50KB coś takiego.. :/ ?? :P

Haha, jak będzie mi się chciało, to będę robić :PP Dzięki za miłe słowa :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...