Gość Guest Napisano 17 Lutego 2015 #276860 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Twój nick podczas gry: MaDaFaKa YoL ;3 NoBiceps Godzina, data zdarzenia:21:46 17luty 2015 Mapa:Assault(nie pamietam dokladnie jaki..) STEAM_ID / IP:31.42.14.211 Uzasadnienie:Nie chodzi o zadne czity,grane przezemnie na tym serwerze , tylko o zwykla pomylke. Admin dal mi bana za Aktywnego. Konto jest kontem kolegi. Kolega nie madry gral na czitach, dostal ss'y. Wiec skoro on mial premium, to chcialem sobie pograc, haslo oczywiscie dostalem od niego i itp. Oczywiscie admin który dal koledze bana, on sie mnie zapytal wczesniej gdzie sa te ss'y to mu wlasnie wtedy napisalem kim jestem i co sie stalo to napisal ze poczeka. Jakis czas na tym koncie nie gralem i wszedlem dzis sobie teraz na nie i nagle dostalem bana za aktywnego. Bana dal mi inny admin.(Nie ten co mi dal te ss'y) MÓJ nick w grze: Szajbus ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 17 Lutego 2015 #276866 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Na twoim ip są 2 aktywne bany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 #277218 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Wypowiedź zakręcona jak brazylijska telenowela. Jak kolega latał odpalony i miał SS robione to co się dziwić że ban jest na koncie? Zmień IP i do boju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 18 Lutego 2015 #277221 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Zresetuj router i zobacz czy możesz grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 #277226 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Ja ip zmiennego nie mam wiec aktywnego ja miec nie moge ;p Prosilbym naprawde o UB, Admin ktory zbanowal kolege spytal sie mnie gdzie sa ss'y to mu wytlumaczylem... Niestety teraz admin byl jakis inny i odrazu zbanowal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 18 Lutego 2015 #277269 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Jako że jest to pomyłka admina ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 18 Lutego 2015 #277270 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi