Gość Guest Napisano 17 Lutego 2015 #272183 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Nick: Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Adminowalem na wielu typu serwerach counter-strike Bylem rowniez opiekunem forum oraz moderatorem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 i raczej tyle mi wystarczy znam sie na Pluginach i dobrze zarzadzam amx Staż w CS-sie: Mam 16 lat w cs zaczolem grac ok 3 lat temu. Noi gram do teraz ;3 Steam / NonSteam: Niestety ns Dlaczego Ty: Poniewaz spodobala mi sie ta serwerownia rowniez serwer dlatego chcialbym pomoc graczom na naszym serwerze Czasami brakuje adminow w sytuacjach ,,cziterow'' Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a Jestem codziennie po kilkanascie godzin (taki typowny nou-lajf ) Kontakt: skype : jestemdadek oraz forum Link do GameTracker'a: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LamaXD Napisano 17 Lutego 2015 #272184 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 jestem na nie -nick gdzie ? -konto pod podanie -brak gt jak uzupełnisz post edytuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 17 Lutego 2015 #276846 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Jestem na nie brak wzoru nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2015 #276892 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Na NIE: - Brak linku do GT. - Podanie niedokonczone. - Nie zglaszasz nic na u@. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 17 Lutego 2015 #276894 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Udzielaj się na forum i daj się jeszcze poznać do tego następnym razem napisz poprawnie podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 17 Lutego 2015 #276895 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi