Gość Guest Napisano 17 Lutego 2015 #276645 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Witam Zacząłem od niedawna grać na wyżej wymienionym serwerze pod nikiem Askier, bez steam. Nigdy nie zostałem zbanowany podczas gry, a także nigdy nie czitowałem. Przy kolejnej próbie wejscia na serwer wyskoczyło coś takiego, iż jestem zbanowany : BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 56 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Szlug [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1233957681 ' [AMXBans] Your IP : ' 87.116.231.194 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/misc/rss13.mp3' Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check yo Prosze o wyjaśnienie sprawy i odbanowanie mnie. Nigdy nie używałem czitów ani też nie grałem pod nikiem "szlug". Ps jak to wogóle możliwe zbieżność ip ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2015 #276728 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Tak jest możliwa zbieżność IP , dlatego też zrestartuj modem aby uzyskaćnowe IP jeżeli to nie pomoże musisz poprosić o zmianę operatora . Być może nałożył się SID dlatego też polecam usunięcie wszystkich plików i folderów oraz odinstalowanie całego csa z komputera wyczyść rejestr . Jak już to wykonasz poszukaj inną wersję cs'a i zainstaluj . EDIT: zresetowanie liveboxa nic nie pomogło ;/ trzeba kombinować dalej ;/ Spróbuj opcji ze SID tak jak napisałem wyżej zrób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 #277031 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 zresetowanie liveboxa nic nie pomogło ;/ trzeba kombinować dalej ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 #277036 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 to sa jaja już wczoraj zagralem jakies 40 min na dd2 dm. dzis wchodze i znowu : BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 101 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : dObIaLeGo RaNaa [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 2065228596 ' [AMXBans] Your IP : ' 87.116.231.194 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 #277182 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi