Gość Guest Napisano 17 Lutego 2015 #276633 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Nick: PDN. Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Bylem adminem na kilku codach 45k Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: 4 Lata Steam / NonSteam: Steam zakupię gdy zostanę Adminem Dlaczego Ty: Ponieważ chciałbym pilnować graczy, bo wielu z nich łamie regulamin i gra na tzw. "Czitach". Dziś cały mój team łaził po "TxT". Dużo graczy przeklina.Dzisiaj poraz kolejny byli czitery i włączyli Speed Hacka ,chcę pomóc ogarnąć serwer, a zwłaszcza porannych cziterów. Jestem osobą bezstronną, stawiam wszystkich do pionu nie ważne czy to znajomy czy kompletnie nie znana mi osoba. Bardzo dobrze umiem rozpoznać, czy ktoś używa wspomagaczy. Zawsze zgłaszam cziterów na u@ . Jeżeli wchodzi nowy gracz, to zawsze próbuje mu pomoc. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4h Kontakt: Fb,GG,TS Posiadanie Mikro: Tak GameTracker: http://www.gametracker.com/player/PDN/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 17 Lutego 2015 #276656 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Jestem na Nie, ponieważ bardzo często sam lamiesz regulamin np miny w przejściach, lazisz po txt sam niejednokrotnie dałem Ci za to baba . Nie wierzę że umiesz pisać pluginy , no ale fakt zglaszasz czasem na u@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2015 #276659 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Przepraszam za to ze napisze we swoim temacie ale, a jakby czasem ktoś grał pod moim nickiem jakieś podszywszy? Często mi się tak zdarzało ze wbijam a tu ktoś pod moim nickiem gra. Chciałbym się zapytać czy można założyć Hasło na mój Nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2015 #276696 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 na tak -wiek -amx -ogar -zgłaszał czesto -czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LamaXD Napisano 17 Lutego 2015 #276778 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Na tak/neutral -czas -amx nie wieżę dla tego neutral -kultura -miło się gra z tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 17 Lutego 2015 #276786 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Ja neutral Aktywny czas amx no no powiedzmy Życzę powodzenia yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2015 #276788 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Jestem na nie. nie wierze że masz tak opanowane amx. A po drugie to jak wieksosc tez lamiesz regulamin nie raz widzialem cie na txt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 17 Lutego 2015 #276801 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Ja jestem na tak Aktywny Zgłasza na u@ Miły Ogarnia -popraw się troche,mówie o txt,minach +amx?Nie znam Cie,nie będe oceniał czy na tyle umiesz czy nie ale przydasz się jesli mowisz prawdę +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2015 #276806 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Ja jestem na Tak: +Aktywny +Zgłasza na u@ +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2015 #276900 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Jestem na NIE : - Lamiesz regulamin ( txt, miny ). - Zglaszasz cos tam na u@ ale dla mnie to jest za malo. - Czuje ze cos z tym amx krecisz. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2015 #276901 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Przypadkowo napisalem 2 posty pod rzad bo pisze na telefonie. Prosze o usuniecie tego posta. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 #277018 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Jestem na neutral powody up Dalczego Admin : wziął odemnie link do mojego podania http://multi-head.pl/topic/53953-podanko-by/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 18 Lutego 2015 #277110 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Na nie sam lamiesz regulamin,a wątpię żeby ktoś.grał na twoim nicku jak masz hasło na premium pozatym nie zgłasza na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 #277277 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Daje na tak: Dużo grasz widać że nie jesteś jakimś bachorem co grać nie umie. dużo czasu poświęcasz serwerowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 18 Lutego 2015 #277300 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Jestem Neutral - łamiesz regulamin +wiek -Wątpie żebyś AŻ na 10/10 znał amx +aktywny +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2015 #277498 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Na tak ! -ogarnięty chłop to wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 19 Lutego 2015 #277677 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Ja jestem na nie, bo dzisiaj po raz kolejny dałem Ci bana, jesteś problemowym graczem i swoim zachwianiem prowokujesz graczy zamiast ich uspokajać, co pokazałeś przy okazji "kurwowania" na czitera zamiast spokojnie do tego podejść edit. Naprawdę chcecie gościa, którego dzisiaj 2 razy zbanowałem za miny w przejsciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 19 Lutego 2015 #277686 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Ja jestem na tak Aktywny Zgłasza na u@ Miły Ogarnia -popraw się troche,mówie o txt,minach +amx?Nie znam Cie,nie będe oceniał czy na tyle umiesz czy nie ale przydasz się jesli mowisz prawdę +wiek Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lutego 2015 #277952 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Łamiesz regulamin, ostatnio była sytuacja z minami. Zdarzały się czasami sytuacje że wyzywasz graczy. Jak tylko widzę Cię na serwerze łamiesz regulamin, tylko chcesz admina dlatego że nie zostaniesz zbanowany. Ode mnie zawsze będziesz dostawał nie, więc... Jestem na wielkie nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 #278409 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Jestem na NIE (Jestem sprawiedliwy a nie dam Ci tak bo Ty mi dałeś) Powody: - Podanie skopiowane od kolegi... - Te bany itp... Jednak to nie może być podszywka bo akurat teraz o Tym piszesz jak admina masz nie dostać... - Łamie regulamin każdego dnia... - Problemowy gościu, Czasem pomoże a sam robi błędy... - Skoro ma tak obcykany AMX to może pomóc H@ ale inna ranga niż Admin bo tutaj robi spore błędy. Masz przegrane ładnie godziny ale to nie wystarczy do powodów wyżej, tak uważam ,ponieważ Admin ma dawać przykład i być bezproblemowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 #278913 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi