Gość Guest Napisano 17 Lutego 2015 #276631 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Nick:Prosiaczek Wiek:18lat Doświadczenie (w byciu adminem:Jestem ogarnięty,czasem mnie ponosi ale to już było znam się na roli admina. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie:Około 5lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Chce żeby było tak że z rana wejde to bd ogar do 13 i wieczorem to samo. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-5godzin Kontak:Posiadam Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 17 Lutego 2015 #276663 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Jak poprawisz swoje zachowanie oraz kulturę to wtedy pogadamy. Na dzień dzisiejszy jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 17 Lutego 2015 #276664 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362147 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina Zombie" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi