Podziemny Ruch Oporu Napisano 17 Lutego 2015 #276515 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : HES3 M3SHI [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.248.254.59 ' Jestem adminem cod mod 200 moj nick to Podziemny Ruch Oporu nie moge wejsc na serwer bo mi caly czas wyskakuje ze jestem zbanowany. Jest inny nick a ja go nie zmienialem nic i do tego nie mam zadnych ssy'ow.Nie bylo mnie ze 2 dni na serwie chce wejsc i co ... Prosze o wyjjasnienie tej sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2015 #276526 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Zrestartuj router w celu zmiany IP , jeżeli to nie pomoże musisz poprosić operatora o zmianę IP . EDIT: Jeżeli problem się pojawi zapraszam z nowym tematem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podziemny Ruch Oporu Napisano 17 Lutego 2015 Autor #276639 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 sory ale nie mam rutera tylko mam bezprzewodowy . I nie wiem czemy dostalem bana jak mnie nie bylo na servie nawet . Prosze o rozwiazanie tej sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Lutego 2015 #276640 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Kolega wyżej napisał Ci, że Twoje IP jest zbanowane, więc nic z tym nie da się zrobić. Ty musisz w jakiś sposób je zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2015 #277357 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi