xLuigi Napisano 5 Marca 2016 #405884 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Twój nick podczas gry: Luigi Godzina, data zdarzenia: Przed kilkoma minutami Mapa: DD2 STEAM_ID / IP:STEAM_0:0:131114516 Uzasadnienie: Dostałem perma za reklamę, jednak był on przypadkowy. Już tłumaczę. Dawno dawno temu byłem administratorem jak i Moderatorem na pewnej sieci serwerów. Po podrzuceniu świetnych pomysłów na rozwinięcie forum zostałem zdegradowany z moda. Po dłuższym przemyśleniu postanowiłem opuścić całkowicie tą sieć serwerów, jak i wtedy przestałem grać w CS 1.6 *(około pół roku/rok temu) Wczoraj wszedłem na wasz serwer DD2, spodobał mi się. Dziś grając kliknąłem przycisk Z na którym miałem zbindowaną informację z COD tej serwerowni na której byłem jednym z 3 H@ (Tworzyłem klasy itp..) Bardzo za to przepraszam i proszę o UB. Bindy zostały usunięte i sytuacja się nie powtórzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Marca 2016 #405916 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Daj mi swój wycinek z konsoli, bo nie widzę twoje bana w bansie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xLuigi Napisano 5 Marca 2016 Autor #405930 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Zo®LaN . [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.CsOpole.com.pl [AMXBans] Powod: 'reklama' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:131114516' [AMXBans] Twoje IP: '77.255.86.156' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Marca 2016 #405931 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 No własnie, dostałeś tego bana nie na naszej sieci. Wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Marca 2016 #405932 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi