Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Skarga na Tr!cker

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!!

Chciałbym złożyć skargę na admina Tr!k3r

Po 1. Dostałem bana na 30 za TXT, gdzie wgl z nich nie korzystałem, a dostałem paczkę która jakimś cudem znalazła się na dachu? Tylko wszedłem i ją zebrałem.

Po 2. Idzie gość po hosty a admin Tr!k3r slapuje go non stop, gdzie jest czas na hosty, ale wiadomo, Tr!k3r padł pierwszy to mu się nudzi i robi wszystko żeby jak najszybciej grać :/

Ogarnijcie trochę tego admina? Bo sam nie wie co robi chyba :/

Proszę bardzo kolego, regulamin jest jasny

7.

Zakaz chodzenia po TXT. (przelatywać nad nimi można ale "odbijać się" już nie) (Ban 30 min) to, że paczka Ci wpadła na dach to nie jest powodem abyś wchodził skoro jasno jest napisane, że po txt nie ma chodzenia.

Po drugie slapowałem gościa, ponieważ nie wykonywał celów mapy i chyba mam do tego prawo aby ruszyć lub pomóc mu zrobić te cele mapy..

Weź k*** nie wykonywał celów ?? ;> Może załóż okulary jakieś mocniejsze.... ewidentnie szedł po hosty najkrótszą drogą jaka jest możliwa :)

A wgl to zacząłeś go slapować to inni admini mówili żebyś przestał bo idzie po hosty, i nagle przestałeś jakoś :) więc weź się ogarnij.

Jak coś to Ci mogę kupić okulary żebyś lepiej widział wszystko.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...