Gość Guest Napisano 15 Lutego 2015 #275355 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Witam!!! Chciałbym złożyć skargę na admina Tr!k3r Po 1. Dostałem bana na 30 za TXT, gdzie wgl z nich nie korzystałem, a dostałem paczkę która jakimś cudem znalazła się na dachu? Tylko wszedłem i ją zebrałem. Po 2. Idzie gość po hosty a admin Tr!k3r slapuje go non stop, gdzie jest czas na hosty, ale wiadomo, Tr!k3r padł pierwszy to mu się nudzi i robi wszystko żeby jak najszybciej grać Ogarnijcie trochę tego admina? Bo sam nie wie co robi chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 15 Lutego 2015 #275357 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Proszę bardzo kolego, regulamin jest jasny 7. Zakaz chodzenia po TXT. (przelatywać nad nimi można ale "odbijać się" już nie) (Ban 30 min) to, że paczka Ci wpadła na dach to nie jest powodem abyś wchodził skoro jasno jest napisane, że po txt nie ma chodzenia. Po drugie slapowałem gościa, ponieważ nie wykonywał celów mapy i chyba mam do tego prawo aby ruszyć lub pomóc mu zrobić te cele mapy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 15 Lutego 2015 #275359 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Po 1 zastosuj wzor. A po 2 gosciu byles na txt, nie wazne czy po paczke czy na spacer. Co do klapsow - gracz nie reagowal na informacje o robieniu celow mapy wiec musial dostac po pupie. (jestem swiadkiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2015 #275360 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Weź k*** nie wykonywał celów ?? ;> Może załóż okulary jakieś mocniejsze.... ewidentnie szedł po hosty najkrótszą drogą jaka jest możliwa A wgl to zacząłeś go slapować to inni admini mówili żebyś przestał bo idzie po hosty, i nagle przestałeś jakoś więc weź się ogarnij. Jak coś to Ci mogę kupić okulary żebyś lepiej widział wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 15 Lutego 2015 #275362 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Ty piszesz skarge za bana czy za klapsy? bo juz nie rozumiem. Zapoznaj sie z regulaminem najpierw a pozniej przedstawiaj swoje madrosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2015 #275363 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Nie można złożyć skargi za dwie rzeczy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 15 Lutego 2015 #275364 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Sprawa jest jasna, byłeś na txt bana dostałeś, gościu nie wykonywał celi więc pomogłem mu je zrobić, tyle w temacie. Ogarnij spam i poczekaj na wypowiedź opiekuna serwera @FiGhT3r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 16 Lutego 2015 #276217 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Co do twojej pierwszej skargi sam przyznałeś ze byleś na txt ,co do drugiej nie przedstawiłeś żadnego dowodu wiec skarga niesłuszna ,gdy zegar zszedł poniżej minuty admin miał prawo go slapnąc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 16 Lutego 2015 #276218 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi