Gość Guest Napisano 15 Lutego 2015 #275342 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Twój nick podczas gry:K-roll Godzina, data zdarzenia:11.46 Mapa:de_dust 2 STEAM_ID / IP:37.152.18.97 Uzasadnienie: [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'masz VAC ban nara' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1476862' [AMXBans] Your IP: '37.152.18.97' [AMXBans] =============================================== Teraz tak....z jakiej racji ten kretyn dał mi bana skoro ani demka ani ss'ow nie zrobił...bana na VAC mam za CS:go bo mnie wkurwiał i żeby nie kusiło grać,z resztą nie musze się tłumaczyć. Mówiąc wprost,macie jebnietych adminów na tym Only De_dust2 #2 skoro daja bany za to co mam na steam i za to jak gram w 1.6 skoro sa tacy cwani to poprosze moje demko i ss'y,bo jest to żałosne. Po drugie nie wiem który z tych smieci mi dał bana,ale na serio mądrze dobierane osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ness Napisano 15 Lutego 2015 #275348 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Jesteś Oszustem z Vac Banem i uważaj na słowa synku nie jesteśmy kolegami ! Kup Nowego Steama to jest tylko 9zł Zero z Haxami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 15 Lutego 2015 #275374 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi