Gość Guest Napisano 14 Lutego 2015 #275231 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Witam . Grałem na serwerze i jakiś Siema eniu dostał bana za obraze na tydzień i w tedy ja dostałem bana bo ma takie samo ip i nie mam zamiaru cierpieć za czyiś brak kultury a wczoraj jeszcze kupiłem Vip'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Lutego 2015 #275233 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Na twoim ip nie ma żadnego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2015 #275235 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Ale gdy wchodzę na serwer pisze "ZOSTAŁEŚ ZBANOWANY" Jeszcze wydruk z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 21 godzin , 50 minut i 57 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Siema eniu [AMXBans] Powod : ' Obrazasz ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 766922679 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 46.186.1.220 ' [AMXBans] ====================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2015 #275242 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Na IP jest kilkanaście aktywnych banów , natomiast możliwe że nałożył się SID odinstaluj całkowicie csa , usuń pliki i foldery związane z csem wyczyść rejestr i pobierz inną wersje csa / Zainstaluj nowego csa i daj znać czy coś pomogło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2015 #275243 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Dobra na innym Csie działa. Jednak nałożył się SID. Dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2015 #275248 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi