Gość Guest Napisano 14 Lutego 2015 #275158 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Wymagania na stanowisko Recenzenta: - biegłe posługiwanie się ortografią, stylistyką, gramatyką j.polskiego, - konstruktywne i zwięzłe budowanie zdań wedle zasad stylistyki, - aktywny, minimum godzina dziennie na forum, - minimum 24h spędzone na forum, - minimum 50 napisanych postów. (dzejki pozwolił mi miec min. 35 postów) Wzór Podania: Wiek: 20 Staż na forum: Jakieś ok 2-3 tygodnie. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Narazie żadne Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 7,8/10 Ilość czasu jaką poświęcisz na zdawanie recenzji: Postaram sie dawac ok. 1 na tydzień Przykład jednej recenzji (napisana samemu, internetem można się wspomagac ) NR 1 Znudziła ci się fifa ? Możesz teraz zagrać w kolejną genialną grę stworzoną przez EA Sports. Jest nią NHL 15, który zapewni ci dużo zabawy i zajmie ci sporo czasu.Wystepuje tam 30 drużyn takich jak: - Anaheim Ducks - Nashville Predators - Boston Bruins - New Jersey Devils - Buffalo Sabres - New York Islanders - Calgary Flames - New York Rangers - Carolina Hurricanes - Ottawa Senators - Chicago Blackhawks - Philadelphia Flyers - Colorado Avalanche - Phoenix Coyotes - Columbus Blue Jackets - Pittsburgh Penguins - Dallas Stars - San Jose Sharks - Detroit Red Wings - St. Louis Blues - Edmonton Oilers - Tampa Bay Lightning - Florida Panthers - Toronto Maple Leafs - Los Angeles Kings - Vancouver Canucks - Minnesota Wild - Washington Capitals - Montreal Canadiens - Winnipeg Jets Gra jest na PS3, PS4, XBOX ONE, XBOX 360. NHL posiada bardzo dobrą grafikę, dźwięk, komentarze, gameplay i mnóstwo innych detali. Można stworzyc samego siebie jak i swoją drużyne. Grac można także przez tryb online w którym są 2 tryby: mecz, karne. W trybie offline jest wiele wiecej trybów takich jak np. kariera. NR 2 [align=left]Recenzja WWE 2K15[/align] [align=left]Witam, chciałbym wam przedstawic recenzje World Wrestling Entertainment 2K15 w skrócie WWE. Można w WWE oglądac profesjonalne walki gwiazd. Są one na różnych galach takich jak RAW, SMACH DOWN, NXT, najwiekszą jest Wrestmania. Oto gwiazdy:[/align] [align=left]Zapaśnicy[/align] [align=left]-Adam Rose[/align] [align=left]-Antonio Cesaro[/align] [align=left]-Big E[/align] [align=left]-Big Show[/align] [align=left]-Bo Dallas[/align] [align=left]-Bray Wyatt[/align] [align=left]-Brock Lesnar[/align] [align=left]-Chris Jericho[/align] [align=left]-Christian[/align] [align=left]-Cody Rhodes/Stardust[/align] [align=left]-Damien Sandow/MizDow[/align] [align=left]-Daniel Brayan[/align] [align=left]-Darren Young[/align] [align=left]-David Otunga[/align] [align=left]-Dean Ambrose[/align] [align=left]-Eric Rowan[/align] [align=left]-The Rock[/align] [align=left]-Epico[/align] [align=left]-Fandango[/align] [align=left]-The Great Khali[/align] [align=left]-Heath Slater[/align] [align=left]-Hornswoogle[/align] [align=left]-Jack Swagger[/align] [align=left]-Jey Uso[/align] [align=left]-Jimmy Uso[/align] [align=left]-John Cena[/align] [align=left]-Justin Gabriel[/align] [align=left]-Kane[/align] [align=left]-Kofi Kingston[/align] [align=left]-Luke Harper[/align] [align=left]-Mark Henry[/align] [align=left]-Curtis Axel[/align] [align=left]-The Miz[/align] [align=left]-Primo[/align] [align=left]-R-Truth[/align] [align=left]-Randy Orton[/align] [align=left]-Rey Mysterio[/align] [align=left]-Roman Regins[/align] [align=left]-Seth Rollins[/align] [align=left]-Sheamus[/align] [align=left]-Sin Cara/Hunico[/align] [align=left]-Titus O`Neil[/align] [align=left]-Tyson Kidd[/align] [align=left]-Undertaker[/align] [align=left]-Wade Barret/Bad News Barrett[/align] [align=left]-William Regal[/align] [align=left]-Zack Ryder[/align] [align=left] [/align] [align=left]Zapaśniczki[/align] [align=left]-AJ Lee[/align] [align=left]-Alicia Fox[/align] [align=left]-Cameron[/align] [align=left]-Natalya[/align] [align=left]-Nikki Bella[/align] [align=left]-Brie Bella[/align] [align=left]-Paige[/align] [align=left]-Naomi[/align] [align=left] [/align] [align=left]Rozwijający sie[/align] [align=left]-Adam Mercer[/align] [align=left]-Adrian Neville[/align] [align=left]-Adien English[/align] [align=left]-Angelo Dawkins[/align] [align=left]-Baron Corbin[/align] [align=left]-CJ Parker[/align] [align=left]-Colin Cassady[/align] [align=left]-Conor O`Brian[/align] [align=left]-Corey Graves[/align] [align=left]-Enzo Amore[/align] [align=left]-Sami Zayn[/align] [align=left]-J Bronson[/align] [align=left]-Jason Jordan[/align] [align=left]-Judas Devlin[/align] [align=left]-Knuckles Mades[/align] [align=left]-Tyler Breeze[/align] [align=left]-Richie Steamboat[/align] [align=left]-Sawyer Fulton[/align] [align=left]-Scott Dawson[/align] [align=left] [/align] [align=left]Rozwijające sie[/align] [align=left]-Anya[/align] [align=left]-Charlotte[/align] [align=left]-Dani[/align] [align=left]-Davina[/align] [align=left]-Emma[/align] [align=left]-Sasha Banks[/align] [align=left]-Summer Rae[/align] [align=left] [/align] [align=left]WWE leci w soboty i niedziele na programie Extreme Sports.[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 14 Lutego 2015 #275162 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Na NIE Posty nabijał byle gdzie w 1 dzień Wszystko skopiowane od @Kristo I w sumie to na tej podstawie podanie powinno być już zamknięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bo tak! Napisano 14 Lutego 2015 #275165 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Przepraszam że się wtrącę ale ty człowieku nabijałeś te posty wszędzie nawet na serwerach na których nie grasz NA NIE Lesto ma racje to jest post http://multi-head.pl/topic/54751-pechowiec-xd/#entry289647 w którym jest twoja wypowiedź "Ciekawe jestem za" Nigdy nie grałeś na serwie i się jeszcze wypowiadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2015 #275168 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Na NIE Posty nabijał byle gdzie w 1 dzień Wszystko skopiowane od @Kristo I w sumie to na tej podstawie podanie powinno być już zamknięte. Przepraszam, że sie wtrące ta recenzja którą dodał Kristo jest moja Przeczytaj co pisze poniżej recenzji którą dodał Kristo. Zaznaczam iż recenzja nie jest mojego wykonania !. Zostałem tylko poproszony o wklejenie jej przez Done. Recenzja napisana została przez Done EDIT: Odpalony masz link do gt http://www.gametracker.com/player/Done./80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 14 Lutego 2015 #275170 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Przepraszam, że sie wtrące ta recenzja którą dodał Kristo jest moja Przeczytaj co pisze poniżej recenzji którą dodał Kristo. Zaznaczam iż recenzja nie jest mojego wykonania !. Zostałem tylko poproszony o wklejenie jej przez Done. Recenzja napisana została przez Done Fakt recenzja może i twoja ale to nie zmienia faktu, że forum jest zasypane twoimi bezsensownymi postami. W każdym dziale można je znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 14 Lutego 2015 #275172 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Na TAK - Chłopak się stara (wnioskuje to po licznych wiadomościach na PW z recenzjami) - Ma chęci Nie wiem ludzie o co wam chodzi, @Lesto żałujesz mu bycia Recenzentem ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 14 Lutego 2015 #275176 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 hmm,recęzja fajna sporo informacji o tej gierce,nawet bym sobie w nią pograł mysle ze na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 14 Lutego 2015 Premium #275185 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 jestem za Tylko coś nowego mógłbyś napisać a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2015 #275217 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Na NIE; - kopiujesz prace, troche oryginalnosci - konto od 3 lutego - brak dowodu na zezwolenie na mniej wymaganych postow wiec ich nie ma Moim zdaniem powinno byc juz zamkniete. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2015 #275226 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Xeonixx... popatrz co pisze pod recenzją którą wkleił Kristo z pw.Pisałem do niego aby wstawił moją recenzje. Zobacz tam jeszcze raz. A po drugie to wymagane jest 1 dzień na forum. A o zezwolenie spytaj sie dzejki. EDIT: Zrobiłem już zobacz wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2015 #275246 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Xeonixx... popatrz co pisze pod recenzją którą wkleił Kristo z pw.Pisałem do niego aby wstawił moją recenzje. Zobacz tam jeszcze raz. A po drugie to wymagane jest 1 dzień na forum. A o zezwolenie spytaj sie dzejki. Widziałem co tam jest napisane zaraz po ukazaniu się recenzji. Uwierz lub nie, umiem czytać ze zrozumieniem . Chodziło mi dokładnie o to, że recenzja już była, a skoro jesteś taki leniwy żeby napisać kolejną to recenzje także pisałbyś bardzo rzadko lub kopiował z internetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 15 Lutego 2015 #275304 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 pozwolenie bylo, jednak recenzja NR 2 to :smutny: . brak Twojej opinii, za duzooooo miejsca dla zawodnikow, gdy zobaczylem tyle nazwisk to odechcialo mi sie to czytac zapraszam za 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 15 Lutego 2015 #275305 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Recenzenta. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361778 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Redakcja " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi