Gość Guest Napisano 14 Lutego 2015 #275012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Lowca moj nick, data 14.o2.2015 godzina 16:48 mapa: eldorado Wiatm dostałem bana gdyz z awp zabijalem admina Kubusa powod bana wykryto cos tam ... gram dlugo na cs cod mod i nigdy nieurzywalem zadnych czitow prosze o od banowanie mnie gdyz podoba mi sie gra na waszym serwerze a ten mam juz 51 level .pozdrawim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Lutego 2015 #275017 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Dostałeś bana za skan przed 7s, zapraszam Admina @FILO do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 14 Lutego 2015 #275018 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 gosciu dostawalem skargi na ciebie i zeszlem na specta sprawdzic czy to prawda dostales bana za skanowanie i robilem to caly czas tyle odemnie ban sluszny i niewiem czemu sam sobie zaprzeczasz i klamiesz ze tego nie robiles byli swiadkowie tyle odemnie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2015 #275042 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Ban już wygasł wracaj do gry , następnym razem uważaj na czas za nim będziesz skanował . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2015 #275044 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi