Krzychu1990 Napisano 14 Lutego 2015 #274852 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Witam Dzisiaj na mapie westwood_big zrobiłem SS'y graczowi NoName a po zmianie mapy nie mogę wejść na serwer bo pisze że jestem zbanowany a w konsoli znalazłem to: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : NoName [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 24872229 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.28.44.92 ' [AMXBans] =============================================== Ktoś mi powie jakim cudem to się stało? Sprawdzałem w bansie i ani pod moim nickiem ani pod ip nie ma bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Lutego 2015 #274853 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Resetowałeś router? @@ Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu1990 Napisano 14 Lutego 2015 Autor #274858 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Nie mam routera gram na necie z neostrady i mam zwykły modem adsl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Lutego 2015 #274892 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi