That Venix Posted February 13, 2015 #191732 Share Posted February 13, 2015 NIck: That Venix Wiek: 17 prawie 18. Dosiadczenie w byciu adminem: znikome byłby to mój pierwszy raz ale szybko się uczę. Znajomość AMXX : 6 i dalej się uczę staż w CS : 5 lat NonSteam/Steam : Nonsteam w razie jakiejś wyższej potrzeby mogę zakupić Dlaczego ty? : ponieważ spędzam na tym serwerze sporo czasu , zachowuje sie należycie oraz pomagam młodszym graczom gdy czegoś nie wiedzą , pomogę też ogarnąć graczy oszukujących co pomoże w rozwoju serwera . Czas jaki poświecasz na gre w CS : między 2-3 godzinki Kontakt : [email protected] GameTracker: http://www.gametracker.com/thatvenix/ Nie spełniam wymagań : Przegranych godzin : mam przegrane okolo 26 godzin . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu1990 Posted February 14, 2015 #274867 Share Posted February 14, 2015 Często Cię widzę na serwerze, zgłaszasz cziterów, tylko brak Steam'a i stażu w byciu adminem trochę przeszkadza, ale myślę że na okres próbny można Cie wziąć. Jestem na TAK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Take Buty:. Posted February 14, 2015 #275090 Share Posted February 14, 2015 Na tak: zgłasza cheaterów, zachowuje kulturę i pomaga innym graczom, a na godzinki można przymknąć oko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 15, 2015 #275372 Share Posted February 15, 2015 Jestem Na TAK. -wymagania -aktywniśc na serwie -wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 15, 2015 #275398 Share Posted February 15, 2015 Często jest na serwerze, czego nie można powiedzieć o obecnych administratorach. Wydaje się być ogarnięty i pomaga graczom. Duże TAK . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 15, 2015 #275525 Share Posted February 15, 2015 Jestem Neutral, ponieważ brak steam to duży minus, a reszta na + u ciebie jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
That Venix Posted February 15, 2015 Author #275526 Share Posted February 15, 2015 Jestem Neutral, ponieważ brak steam to duży minus, a reszta na + u ciebie jest Steam mogę kupić tylko jak narazie mam pewne wydatki związane z prawem jazdy , dlatego chciałbym pierwsze kupić sie na tym a później zakupiłbym sobie Steam , o ile to nie problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 15, 2015 #275696 Share Posted February 15, 2015 Jestem na tak. Ogarnięta osoba z wysoką kulturą osobistą Link to comment Share on other sites More sharing options...
NumberOne Posted February 16, 2015 #276127 Share Posted February 16, 2015 Myślę, że mogę dać Ci szansę. Prosiłbym o zaopatrzenie się w steam'a tak szybko ja się tylko da. Zapraszam na ts'a, tam wyjaśnię dokładnie co i jak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NumberOne Posted February 16, 2015 #276128 Share Posted February 16, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts