Gość Guest Napisano 13 Lutego 2015 #274519 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 nick: Cosa Nostra gods: ok. 16:50 mapa: de_office_ rats Mój SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 37214721 ' uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Wal Magistra. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Cosa Nostra [AMXBans] Powod : ' zapraszam na cs-reload.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl Kilka osob zostało zbanowanych, nie mam pojęcia dlaczego, żadnego serwera nie reklamowalem ani nic z tych rzeczy, te kilka osob również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lutego 2015 #274538 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Wal Magistra. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Flex [AMXBans] Powod : ' zapraszam na cs-reload.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 24907443 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.135.17.228 ' [AMXBans] =============================================== Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. tez mam takiego bana prosze o szybkie ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Lutego 2015 #274555 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Już się tym zająłem, także proszę chwilkę poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Lutego 2015 #274556 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi