Gość Guest Napisano 13 Lutego 2015 #274390 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Witam , chciałbym zgłosić odwołanie od bana , ponieważ wstawiłem ssy które były czyste a i tak nie dostałem UB . Bardzo lubiałem ten serwer a wchodzi jakiś nieogarniety Admin i daje mi bana , nawet nie podaje powodu ... Wrzucilem ssy ktore nie były tylko w rozmiarze TAG czy jakos tak , a nie zmieniłem rozmiaru bo poprostu sie na tym nie znam .. Prosze o UB i pozdrawiam . Kozak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lutego 2015 #274392 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 1. Nie wstawiłeś screenów w formacie TGA 2. W paczce nie było wymaganej ilości screenów 3. O ile się nie mylę to każdy screen był w bmp i maił inna godzinę . Więc czego chcesz jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Lutego 2015 #274394 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Sprawa jest jasna, chcesz UB? 100 reklam własnoręcznie zrobionych naszej sieci i masz jednorazowe UB. Tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Lutego 2015 #274395 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi