Gość Guest Napisano 12 Lutego 2015 #274195 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 podczas gry, dostałem bana z powodu [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' wchodząc w folder csa nie ma tam żadnych zrobionych ssów. ? co jest nie tak? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina $iwy DeGeneraT.. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ' DUDEK ' bez/formy ' [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 522289377 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 93.105.158.90 ' [AMXBans] ======================================== jezeli mi nie wierzycie sprawdzcie demko na HLTV ... proszę o szybkie UB + server jest zajebsity I proszę abyscie przypilnowali tego Admina $iwy DeGeneraT.. bo daje bezpodstawne bany.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Lutego 2015 #274198 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Łap poradnik http://multi-head.pl/topic/15229-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Masz na to 24h od momentu zbanowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2015 #274201 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 ale mistrzu słichaj mam windowsa 8.1 i przeczytałem, teraz mnóstwo jakichs poradników i nie mam nigdzie tego dosłownie nigdzie, musze cos zrobic z folderem czy co ? bo nie rozumiem, dawniej na windowsie xp. normalnie potrafilem znalesc ssy..... a teraz przeszukałem ccały komputer za tymi plikami wszystko pod foldery foldery od 18;30 sie z tym zmagam... i nic...? jestes w stanie mi pomóc? jest taka mozliwosc ze mi sie ssy nie zapisaly??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2015 #274202 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 i z tej mapy de_eldorado mam tylko polożenie a nie mam zadnych ssów , nie wiem jak Wam to udodowdnic, zalezy mi na graniu tutaj.. bo bardzo mi sie tutaj spodobalo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2015 #162306 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Skorzystaj jeszcze z tego poradnika z tego co mi wiadomo działa on na wszystkich wersjach Windowsa http://multi-head.pl/topic/42587-brak-ss%C3%B3w-wejd%C5%BA-tutaj/ EDIT: Z tego co widzę masz 2 tematy. Ten zamykam i dalszą pomoc otrzymasz w tym temacie http://multi-head.pl/topic/54547-ss-dudek-bezformy/#entry288420 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2015 #161751 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi