Gość Guest Napisano 4 Marca 2016 #405721 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Przed chwilą miała miejsce sytuacja, że dostałem kika za reklama chociaż niczego nie reklamowalem - miałem bardzo dobry perk i dobre statystyki. Nie wiem kto mi dał kika bo żaden z adminów nie odpowiedział gdy pisałem na u@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 4 Marca 2016 #405724 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Odpisaliśmy Ci na y@, ale widocznie nie doczytałeś albo za szybko zniknęło. To niestety automat, taki plugin wgrany na serwer. Kickuje, gdy napiszesz liczbę. Kickuje wszystkich, adminów też. Mnie dziś kicknęło jak napisałem, że jakaś klasa ma 1/4 z HE. Miałem eliminator i dobre staty. Plugin ewidentnie do poprawy, kiedyś już to zgłaszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 4 Marca 2016 #405725 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 tak jak @think! napisal to przez ten plugin! napisałem juz do czerwonych o jakaś interwencje w tej sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2016 #405729 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 no ok skoro tak twierdzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 15 Marca 2016 #411848 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi