Malmorit Napisano 4 Marca 2016 #405702 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Nick : Mvjkxl0 Data ( Od kiedy do Kiedy ) : od 28.02 do myślę 01.04.2016 Powód :Jest to spowodowane moim komputerem jak i sprawami szkolnymi. W moim pc spalił się mostek i wywala mi bs(Zbieram na nową płytkę ) Drugą sprawą jest sprawa szkolna, muszę trochę ogarnąć naukę. Proszę o nie odbieranie mi uprawnień na serwerze, gdyż będę się pojawiał na serwerze co weekend Na forum będę starał się zaglądać jak najczęściej. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 5 Marca 2016 #406128 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Miłej nauki, jeśli na świadectwie będą same 4 i 5 to dostaniesz vipa na 2 miesiące w nagrodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 5 Marca 2016 #406129 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi