Gość Guest Napisano 12 Lutego 2015 #274050 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Siema, wiem że jest już taki post w którym jest kilka fajnych skinów z cs:go do cs1.6 sam używam z tamtego awp aslimov ale nie o tym mowa, chcę Wam zaprezentować paczkę skinów cs:go do cs1.6 http://cs.gamebanana.com/skins/138433 *PACZKA NIE JEST MOJA* Jakie skiny w tym są? -Do każdej broni -Podmienione skiny ludzi -Luneta do np. awp, scout To tyle Zapraszam do pobierania bo naprawdę warto. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 13 Lutego 2015 #233994 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Zostawiam w celach informacyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 13 Lutego 2015 #233942 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi