Gość Guest Napisano 12 Lutego 2015 #274020 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Nick cheat`era: klaudiusz zblewski Godzina, data zdarzenia:wczoraj o godz 20:10-20:20 okolo Mapa:cs_assault_upc Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er):nie mam demka nie moge cos jego rozpisac ale to bylo miedzy godzina 20:10-20:20 STEAM_ID/IP cheat`era: 1 "klaudiusz zblewski" 17052 STEAM_ID_LAN 0 01:56 51 0 Uzasadnienie: Dobra nie mam demka .. Ale mam dowody ze cwaniaczek sie podszywa pod klaudiusza i to na dodatek z czitami prosze oto dowody Player | CSSetti has left the game HLTV - 1shot1kill.pl = jakosc has left the game [Telegrafista - 151] * Cwaniaczek changed name to klaudiusz zblewski ProMiX killed Przemek with mp5navy kaczylg killed SqN with m3 Player | CSSetti connected (2)Player | CSSetti connected prosze o ukaranie gracza banem permamentym za cheaty lub podszywke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2015 #274024 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 1. Bez demka oraz IP nie zbanuje nikogo 2. TO co przedstawiłeś to żaden dowód . 3. Następnym razem nagraj demko , przez komendę w konsoli amx_ip skopiuj jego IP i dopiero się do nas zgłoś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2015 #274025 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi