Gość Guest Napisano 11 Lutego 2015 #273878 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Soft.' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:2120596559' [AMXBans] Twoje IP: '89.228.229.133' [AMXBans] ============================================ Nick: OgnistyFeniksS Data i godz; 11.02.2015r mapa;de dust uzasadnienie: grałem sobie na serwer jak do tej pory a jestem długo często na serwie. I nagle mi hipo( skrot nicku adma ktory dal bana bo calej niepamietam) no i on ostrzegł mnie ze mam offnąc softa b da mi bana, no to sobie gram dalej no i dostałem. A najlepsze jest to ze nie mam zadnych screenow od niego;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 11 Lutego 2015 #273894 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Admin dowodów nie posiada, o czym poinformował mnie na PW. On dostaje ostrzeżenie, a Ty wracaj do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 11 Lutego 2015 #273895 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi