Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span>[RECENZENT] Xeonixx

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Staż na forum: Kilka miesięcy już jest. A czas online to ponad 3d 

Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Niestety, tylko admin DD2/INF. Nigdy nie dostałem szansy na nic więcej, dlatego próbuję jako recenzent :).

Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: Może mistrzem nie jestem, jednak myślę, że 6 na 10.

Ilość czasu jaką poświęcisz na zdawanie recenzji: To zależy od moich osobistych odczuć. Załóżmy, że opisuję film, jeśli wywarł on na mnie znakomite wrażenie, postaram się jak najdokładniej go opisać. Bo co to za przyjemność opisywać film który nam się w ogóle nie podobał.

Przykład jednej recenzji (napisana samemu, internetem można się wspomagać):

2vi0d4m.jpg

Sprawiedliwość ulicy (2007)

Głównym bohaterem tego filmu jest Simon Ballister, którego gra popularny i znany aktor, Steven Segal. Zabójstwo uczciwego policjanta Maxa, syna Simona, budzi pragnienie zemsty.

Ballister stara się odszukać sprawcę zbrodni na własną rękę, zabijając przy tym gangsterów.

Brnąc dłużej w tę sprawę, dowiaduję się, że policja jest powiązana z gangami poprzez swoje ciemne układy. Dowiadując się najważniejszych informacji Simon obmyśla misterną intrygę mająca na celu doprowadzić do wojny pomiędzy przekupną policją a gangsterami, kończy się ona powodzeniem.

Po pewnym czasie, gdy z gangów niewiele zostaje, komandos dowiaduje się kto zabił jego syna, był to policjant, który zabił Maxa, dlatego, że był uczciwy oraz nie chciał wchodzić w brudne układy z gangami.

Simon pozbywa się sprawcy na własną rękę i zadowolony opuszcza miasto jak gdyby nigdy nic. 

Świetny film moim zdaniem, polecam każdemu fanatykowi strzelanin.

Szczerze?

Bardzo mi się podoba.

Recenzja napisana dokładnie i bez żadnych błędów. Jest w sam raz - nie za długa, nie za krótka. Przynajmniej takie jest moje zdanie.

Oczywiście, że jestem na TAK!

Powodzenia

:good:!

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko Recenzenta. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• 9 months later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...