Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 #273113 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Nick: daws Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na innych serwerach jak i również miałem swój serwer. Znajomość AMXX (W skali 1-10):7-8 Staż w CS-sie:4 lata z przerwami Steam / NonSteam: NS Dlaczego Ty: Ponieważ chce pomagać w ulepszaniu serwera pozbywając się "cziterów" albo ludzi którzy, nie przeszczegają regulaminu. Jestem osobą bezstronną i zawsze chce doprowadzić do porządku. Jestem często aktywny w nocy a w nocy ludzie graja najwięcej na hackach. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5-6 H Kontakt:PW gg skype fb Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/daws/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 10 Lutego 2015 #273123 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Jestem na Nie nie znam Cię prawie w ogóle nie widziałem,pograles raptem 3 dni i już podanie na admina. Chyba jaja sobie robisz a w ogóle nie wydaje mi się że masz te 17 Lat przy takiej ortografii . Konto pod podanie. Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 #273125 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Napisałem że w przeważnie gram w nocy. A co masz do mojej ortografii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 10 Lutego 2015 #273133 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Wielkie NIE : -konto pod podanie -o ortografii już nie mówię -ledwo 7h na serwie i ty skłdasz podanie?To są jakieś jaja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 #273136 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Na NIE. -Ortografia -Minimum 20h przegrane na serwerze; (Ty masz nie całe 8h) -NonSteam -AMXX 7-8 (Raczej nie 7-10) -Jakbyś poświęcał te 5-6h jak to napisałeś to byś miał na spokojnie 20h przegranych na tym serwerze. -Konto pod podanie. +Jak się złoży podanie to nie powinno się raczej pisać postów w swoim podaniu bo coś ci się nie podoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 #273150 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 na NIE -godziny (skoro grasz 5-6 h to w 4 dni dałbyś radę nabić) -nie jesteś aktywny -pograj trochę niech cię poznają inni gracze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 #273160 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 jestem na NIE -widzialem cie 1 raz na serwie -gt -nonsteam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 10 Lutego 2015 #273163 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Zbyt mała ilość przegranych godzin na serwerze (wymagane minimum 20h). Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi