Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 #273045 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 czy ty nie rozumiesz co czytasz czy co k... dostałem bana bez ss-ów i z skąd niby mam je wziąć co ??? a że 24 h to co z tego niektórzy pracują i nie mają czasu aby w te 24 h się wyrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 #273048 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Jak by co mam ss-y z jakiegos aimapa a od was nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 #273050 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 banujecie ludzi bo mają dobra passę za jakieś nędzne umiejętności w grze to ciekawe co by był gdyby jakiś teamowy kozak tu przyszedł a juz wiem co by było dostał by bana za to że jest dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 #273051 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Szczegóły Twojego bana : http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=5405 Poradnik gdzie znaleźć screeny dostałeś w 1 temacie z prośbą o UB . Miałeś czas na wrzucenie tematu to i miałeś czas na sprawdzenie folderu według poradnika . PS>Reszta Twoich spraw nas nie interesuje . 24h obowiązują każdego . BEZ UB . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 #273052 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi