Gość Guest Napisano 9 Lutego 2015 #272904 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Nick: Viper Wiek: 15 rocznikowo 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Tak byłem adminem na wielu serwerach i nikt na mnie nie narzekał. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9,5 Staż w CS-sie: 3/4 lat Steam / NonSteam: NonSteam ale Kupie jeszcze w tym albo następnym tygodniu. Dlaczego Ty: Chciałbym spróbować swoich sił w posadzie Admina serwera poniważ denerwują mnie ludze z Aimem,Wh itp. Będę bardzo aktywnym @. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5h w weekendy dłużej Kontakt: gg: 32257035 by unisales">Telefon: 570950751 by unisales">Skype: arek.majka7 Facebook: Arek Majka Link do GameTracker'a: [url=]http://www.gametracker.com/player/Viper/80.72.43.106:27022/ Nie zawiedziecie sie na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 #272952 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Jak kupisz, to zgłoś się do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Marca 2015 Premium VIP #291264 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Brak steama i zainteresowania tematem. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi