Gość Guest Napisano 9 Lutego 2015 #272566 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 http://www1.zippyshare.com/v/eF66iNBX/file.html Według was to jest modyfikowane? proszę zobaczyc, a pozniej oceniac, wczesniej to był mój błąd, żle zrozumialem poradnik, zrobiłem tak, ze otworzylem infanView, w nim otworzylem ten plik halflihe.tga i dałem zapisz i pozniej to spakowałem i wysłałem. Na większości serwerów za modele esl są dawane ostrzezenia, a następnie ban, a u was najwyrazniej odrazu ban, FAJNIE. Dziękuje graczom serwera za miłą grę, ale szkoda grac na takiej sieci, zamiast pomóc to odrazu BAN. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2015 #272586 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 1. Absolutny zakaz używania cheatów i wspomagaczy (celownik awp/scout,modele esl oraz wszystko co ułatwia grę) . (Ban na zawsze) 2. Zakaz używania modeli, które ułatwiają grę (np. tt-czerwony, ct-niebieski) Jedyna szansa na UB to 100 reklam sieci. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2015 #272587 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi