Max Payne Napisano 4 Marca 2016 #405512 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Nick: Max Payne Wiek: 16 lat Doświadczenie: praktycznie zerowe jednak zawsze staram się pilnować by nie popełniać podstawowych błędów AMXX: 2 Staż w CS-sie: na serwerze ok. 65h. a w całym cs-sie mniej więcej 100h. NonSteam Dlaczego ja: zawsze pilnuje celi a poza tym zazwyczaj kiedy gram w cs nie ma ŻADNEGO admina. Staram się pilnować by inni je wykonywali. Miny (doskonale wiem jakie to wkurzające) też staram się ich pilnować. Poza tym cheaterów zawsze zgłaszałem na u@ a jeśli przyjmiesz podanie będę mógł samemu się z nimi rozprawiać . Dzienny czas w CS-sie: około 1 godzinki dziennie jest to średnia lecz czasami nie można tak długo posiedzieć Kontakt: Steam: Wiedzmin1970 http://www.gametracker.com/player/max%20payne/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klopsik bejbe Napisano 4 Marca 2016 #405519 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Gracz napisal podczas gry, ze podanie zlozyl za niego brat. Potwierdzic to moga Vinotious, Fejmer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeVoR. Napisano 4 Marca 2016 #405540 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Jestem na nie. Przed chwila dostales bana za cmd. I tak ma admin pokazywac przyklad dla graczy ? Jestem na wielkie NIE. Polecam sprawdzic amxbans, jakie bany dostawal. Temat do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 4 Marca 2016 #405552 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Na NIE. -jak napisal klopsik napisales ze to twoj brat na twoim nicku zlozyl podanie". -lamiesz regulamin m.in miny na respach w przejsciach za co cie juz banowalem. -brak doswiadczenia -Slaba znajomosc amx -Do tego na CMD biegales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 4 Marca 2016 #405637 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 To jest chyba kpina?! Masz aktywnego bana za latanie na komendzie i ty chcesz admina?! Jak dla mnie do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 4 Marca 2016 #405703 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Masz bana za cmd, słaba znajomość amx (to nie jest takie trudne a i poradników jest nie mało). Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi