Gość Guest Napisano 9 Lutego 2015 #272543 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 twój nick podczas gry:Nie Ma LipY !? Godzina, data zdarzenia:10 dzisiaj Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:159.205.195.109 Uzasadnienie:To są jakieś żarty? ssy modyfikowane? Chyba się coś komuś stało w głowe! gram na niskiej rozdzielczosci, tekstury mam na maxa pogorszone aby uzyskać max fps, mam wpisane komendy na poprawienie jasnosci, a co zabroniione? Opiekunie serwera pomyśl zanim coś napiszesz... Jak mi nie wierzycie mogę wam podesłać mojego configa i userconfiga, jest zmodowany przez osobę siedziącą w tym od 2000 roku. Jeszcze bym poprosił UBT o rozpisanie dema bo to co dzisiaj usłyszałem to normalnie parodia. CZEKAM NA ROZPISANIE DEMA! SSY musiałem odzyskiwac za pomocą programu irfanViev, korzystałem z waszego poradnika dotyczączego odzyskania ssów. DZIEKUJE POZDRAWIAM ADMINISTRACJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 9 Lutego 2015 #272558 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Po pierwsze: ss'y zapisują się w formacie .tga- Twoje są w formacie .jpg. Jaki z tego wniosek? Było przy nich coś majstrowane. Po drugie- na ss'ach widać, że grasz na modelach ESL, co jest u nas surowo zabronione- pierwszy pkt w regulaminie serwera "1. Absolutny zakaz używania cheatów i wspomagaczy (celownik awp/scout,modele esl oraz wszystko co ułatwia grę) . (Ban na zawsze)" Jedynym sposobem na uzyskanie UB jest własnoręczne wykonanie 100 reklam MH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 9 Lutego 2015 #272561 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi