Gość Guest Napisano 9 Lutego 2015 #272533 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Nick: Różne, ale najczęsciej ;o, U N K N O W N, UNKNOWN, ???????, ? ? ? ? ? ? ? Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Kilka serwerów FFA, TP ~only steam Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 (pozapominało mi się trochę, ale to tylko kwestia czasu sobie przypomnieć) Staż w CS-sie: nie wiem dokładnie, ale mysle ze z ponad 5 lat Steam / NonSteam: 0:1:30606747 Dlaczego Ty: Mam sporo wolnego czasu i niezawodny instynkt wyczuwania nawet dobrze konspirującego się cheatera. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: najmniej to ze 2-3 Kontakt: PW, STEAM Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/%3Bo/80.72.40.110:27020/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 9 Lutego 2015 #272536 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi