Gość Guest Napisano 9 Lutego 2015 #272314 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Nie ładnie traktujecie ludzi, którzy dają wam zarobić. Stosujecie bany na zasadzie tego, że ktoś miał dobry wynik i walną kilka headshotów. To jest nie do przyjęcia. Kupuję u was vipa i traktujecie mnie jak oszusta. Do tego ban na wszystkie serwery. Bardzo proszę o kontakt do właściciela tego przybytku. Nie do Admina żadnego tylko do właściciela. Skoro wy traktujecie mnie jak oszusta to ja was też tak potraktuję. Sprawdzę sobie czy prowadzicie legalną działalność czy macie umowę z zaiksem na wykorzystywanie muzyki na serwerach itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2015 #272310 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Nie ładnie traktujecie ludzi, którzy dają wam zarobić. Stosujecie bany na zasadzie tego, że ktoś miał dobry wynik i walną kilka headshotów. To jest nie do przyjęcia. Kupuję u was vipa i traktujecie mnie jak oszusta. Do tego ban na wszystkie serwery. Bardzo proszę o kontakt do właściciela tego przybytku. Nie do Admina żadnego tylko do właściciela. Skoro wy traktujecie mnie jak oszusta to ja was też tak potraktuję. Sprawdzę sobie czy prowadzicie legalną działalność czy macie umowę z zaiksem na wykorzystywanie muzyki na serwerach itd. Jeżeli dostałeś bana czy coś, to napisz odwołanie i będzie po problemie bo jak dla mnie to za duży problem robisz z niczego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 9 Lutego 2015 #272508 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Zastosuj się do wzoru inaczej poleci do kosza oraz na Twoim koncie zostanie umieszczony warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2015 #272512 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi