Gość Guest Napisano 9 Lutego 2015 #272496 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Spray Tematyka: Sam napis pod spraya i tyle Rozmiar: Taki jaki ma być by nie crashowało Napis: XxBufeczkaxX Inne uwagi: Napis, Ma być oczywiście przezroczysty by nie była obramówka, Jak zrobię spray na ścianie to będzie mój nick i tyle, nie będzie prostokąta a w nim napis mój Ps. Tak wiem, Nie mam 30 postów ale myślę ,że możecie zrobić wyjątek, piszę posty z sensem i nie pisze bez sensu by tylko nabić posty... Staram się by to miało ręce i nogi, Pomagam na codzie 45k, nie jestem bezczynnym botem co tylko by coś brał a nic nie dał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 9 Lutego 2015 #272572 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Przykro mi, ale obowiązuje mnie i was przestrzeganie regulaminu. /c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 9 Lutego 2015 #272573 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Zlecenia" do "Zlecenia zrealizowane". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi