Guest Guest Posted February 8, 2015 #272219 Share Posted February 8, 2015 Witam, otóż miałem zamiar złożyć podanie i zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce : Nick: Hipohontryk Ziomie [t] Wiek: 15. Doświadczenie (w byciu adminem): 2 razy byłem adminem na cod'ach różnych ;d Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 (nie znam wszystkiego na pamięć) Staż w CS-sie: 2,5 roku. Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego Ty: Jestem dość lubiany na serwerze, często jestem aktywny, szczególnie wtedy, jak nie ma admina, a są cheaterzy, najgorsi wrogowie każdego serwera. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-6h. Szczególnie rano i wieczorem lub w nocy Kontakt: Steam, TS3, Forum i GG Niespełniam wymagań: Wieku - tylko o rok mniej mam od wymagań. Czasu przegranych godzin - mam 20, ale już dość długo gram na tym serwerze. GC: http://www.gametracker.com/player/Hipohontryk%20Ziomie%20%5Bt%5D/80.72.34.124:27034/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu1990 Posted February 8, 2015 #272221 Share Posted February 8, 2015 Myślę że można dać Ci szansę i przymknąć oko na te 2 braki w wymaganiach Jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
NumberOne Posted February 8, 2015 #272233 Share Posted February 8, 2015 W wypadku Soovka i Hipo przymykam oko na godzinki. W twoim wypadku również na wiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 8, 2015 #272237 Share Posted February 8, 2015 Zdecydowanie na tak! Jest pomocny i mega w porządku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NumberOne Posted February 9, 2015 #272700 Share Posted February 9, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts