Guest Guest Posted February 8, 2015 #272082 Share Posted February 8, 2015 Nick: soovek Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): pomagałem znajomemu w ogarnianiu serwera, nie było problemów Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 (wszystko do wyuczenia) Staż w CS-sie: 350 h Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: często w wieczornych godzinach brakuje administratorów, przez co bardzo często jestem świadkiem zlotu cheaterów, którzy w dośc rażący sposób bez skrupółów urządają sobie zabawę. chciałbym móc osobiście nad tym zapanować niż to tolerować z powodu braku jakiejkolwiek siły Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2 godzinki Kontakt: ts3, skype, kissmyass585 (steam), ew numer telefonu na priv Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Take Buty:. Posted February 8, 2015 #272118 Share Posted February 8, 2015 Jestam na tak, spełniasz wyamgania, tylko komendy trzeba zakuć (tak jak ja ) i wbić 30 godzin (masz 24, kalkulator się nie myli). Zapomniałeś dać linka do GT: http://www.gametracker.com/player/soovek/80.72.34.124:27034/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu1990 Posted February 8, 2015 #272191 Share Posted February 8, 2015 Spełniasz wszystkie wymagania, często Cię widzę na serwerze, ogarniasz. Jestem na TAK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 8, 2015 #272239 Share Posted February 8, 2015 Jestem na Tak. - Steama masz, a to jest ważne. - Często aktywny, tak jak ja. - Można w każdy sposób się z Tobą skontaktować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 9, 2015 #272626 Share Posted February 9, 2015 Dobry kandydat. Jestem na wielkie tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
NumberOne Posted February 9, 2015 #272698 Share Posted February 9, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts