Gość Guest Napisano 8 Lutego 2015 #272001 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Witam Chciałbym odwołać się od Bana ,którego nie dostałem... Mianowicie: Admin Kreatywny pisze mi ,że mam aktywnego i mam wstawić ss'y na forum, Problem w Tym ,że nie mam żadnych ss'ów a wczoraj nie grałem do godziny 22, Później godzinę i wpadłem na forum napisać propozycje. Amx Bans: Adres IP ? 89.234.221.221. [Wszystko jest dobrze, nie jesteś zbanowany.] Później szukałem w amx bans i znalazłem 2x ban od SheN: Nick XxBufeczkaxX SteamID STEAM_0:0:1415986491 SteamCommunity ID 76561200792238710 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana Wstaw screeny na Multi-Head.pl Wykonano 07.02.2015 - 17:46:26 Wygasa Nie określono Zbanowny przez SheN (SheN) Zbanowany na Multi-Head.pl [Cod 45000]][ L.E.G.E.N.D.A.R.Y ][swiateczny Klimat] 1shot1kill.pl (de_eldorado) Wszystkie wygasłe bany 0 Ale tutaj jest problem z Tym ,że ktoś podszył się pode Mnie, mianowicie: AMX BANS pokazuje gościa na IP z Ameryki... A ja jestem w Polsce... Kiedy wejdę na serwer Cod 45k to dostane aktywnego... A wolałbym spokojnie grać, Czy można dostać nick na hasło? Czy nie zbyt? Ps. Dodam jeszcze ,że każde ss'y dodaje w 5 minut i nie ukrywam żadnych ss'ów, gdybym je dostał to był je wysłał ale nie dostałem ich Ja tylko podszywka. Pozdrawiam XxBufeczkaxX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lutego 2015 #272004 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Poproszę o linki z bansa do zbanowanych osób bo szczerze powiem jest tutaj tyle tego że nie wiadomo co do czego. Twoje IP oraz SID jeszcze czyste nie masz aktywnych banów EDIT: Wszystko się zgadza normalnie możesz grać na serwerze , w razie czego odsyłaj adminów banujących do mnie . A co do hasła na nick zgłoś się do S@/OS z prośbą o założenie hasła .\ Aha zapomniałem zapytać, czy normalnie możesz wejść teraz na serwer . Odpisz edytując post . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lutego 2015 #272087 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?site=53 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 8 Lutego 2015 #272121 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Racja.Napisałem Ci o aktywnym bo kierowałem się ss'ami od SheNa które były zrobione po południu.Ale sprawa została wyjaśniona i bufeczka normalnie gra na serwerze (hasło na nick Ci sie przyda) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lutego 2015 #272123 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi