KamiKazer Napisano 7 Lutego 2015 #271717 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Twój nick podczas grania: KamiKaze ale nick osoby bambus Godzina, data zdarzenia: dziś koło 23:22 Mapa: de_westwood Link do screenów: brak STEAM_ID / IP: bambus STEAM_2:0:403957767 Proszę o odbanowanie tego gracza gdyż zrobiłem ssy patrząc na innego gracza (o nicku Bambus.) i jemu chciałem zrobić ssy a zrobiłem graczowi o nicku "bambus" patrząc na tego wyżej w nawiasie. Tak wiem zawiłe... Dwa podobne nicki i mi się pokićkało. Przepraszam i proszę o odbanowanie gracza. EDIT KRISTO GO ODBANOWAŁ DZIĘKI TEMAT DO ZAMKNIĘCIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Lutego 2015 #271719 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 W takim razie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Lutego 2015 #271720 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi