Kristo Napisano 7 Lutego 2015 #271693 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Witam w 10 odsłonie Q&A. Do najbliższego piątku (13.02), oddaje do waszej dyspozycji - Desire Informacje ! 1. Każde pytanie poprzedzamy prefiksem [P], a odpowiedz [O] Przykładowe pytanie: [P] Jaki masz nick ? Przykładowa odpowiedz [O] FiGhT3r (to dla przykładu) 2. Pytania można zadawać aż do piątku do godziny 00.00. Pytania które zostaną napisane po tej godzinie w piątek nie będą uznawane. 3. Zakaz kopiowania pytań innych użytkowników !!. Takowe działanie będzie karane ostrzeżeniem. Desire odpowie na wasze pytania do piątku, do godziny 00.00, tworząc temat i nominując kolejną ofiarę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 7 Lutego 2015 Autor #271698 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 [P] Ile masz lat ? [P] Kiedy dołączyłaś na MH [P] Kogo najbardziej lubisz z MH [P] Sądzisz że dobrze prowadzę Q&A ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 7 Lutego 2015 #271713 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 [P] Czy jesteś szczęśliwa z Ciulem ;p ? [P] Gdybyś mogła zdegradować kogoś i zbanować na forum zrobiła byś to ? [P] Jakiego serwera brakuje na MH ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 8 Lutego 2015 #271808 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 [P] Jak pachnie tęcza ? [P] Czy X jest większe od Y ? [P] Co było pierwsze ? [P] Skąd się biorą jednorożce ? [P] Czemu na makaron mówisz kluski ? [P] Jaki mam kolor oczu ? [P] Jak miał na imię mój kot ? [P] Byłaś kiedyś u wróżki ? [P] Jaki lubisz kolor ? [P] Po co jesteś taka uparta, jak nic ci to nie daje [P] Czemu herba to herba, a nie herbata ? [P] Dlaczego zawsze chcesz kawy, gdy jej nie ma i muszę iść do sklepu ? [P] Dlaczego zawsze chcesz TEJ rzeczy.. której nie ma i zawsze muszę iść po to do sklepu ? [P] Dlaczego zawsze czekam 4 godziny aż wyjdziemy z domu ? [P] Dlaczego mnie kochasz za to że jestem taki leniwy [P] Znalazłaś kiedyś czterolistną koniczynkę ? [P] Wierzysz w to że cyganki rzucają zaklęcia ? [P] Gdzie jest Nemo?! [P] Jaki był twój ulubiony pokemon ? Ufff ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 8 Lutego 2015 #240393 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 [P] Podobno robisz dobrą herbatkę? [P] Ile czasu bawisz się grafiką? [P] Dlaczego dziobaki pocą się mlekiem? [P] Podobno @nynek chce cię odbić Co o tym sądzisz? [P]Ulubiony program? [P] Czy Pan Bóg jest odpowiedzią na wszystkie pytania? [P] Góra czy dół [P] Lewo czy prawo /EDIT [P] Czemu czarne nie jest Białe, a Białe nie jest Czarne [P] Czy kiedyś @Malu zwiotczeją mięśnie? [P] Jeżeli Jaś obszedł jezioro, to jezioro zostało ... ? [P] Czy naprawde @555_dni to zgredek? [P] Próbowałaś kiedyś podczas kąpieli wsadzić duży palec u nogi do kranu? [P] Lepiej starzeć się z godnością czy być pięknym, RUDYM i młodym [P] Czy naprawde jest dużym dzieckiem? [P] Jesteś typem grzecznej dziewczynki? EDIT II [P] A jeżeli @nynek to nie @nynek tylko ktoś z Wenus? [P] Podobno kolejny w kolejce do Q&A jestem ja [P] Jest u cb śnieg? [P] A jak tak to ile? To chyba tyle. Życzę miłego odpowiadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 8 Lutego 2015 #272038 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Ahahahaha @Lesto Ty ciołku [P] Ilu osobom pomogłaś już na sieci? [P] Co byś zmieniła na forum? [P] Będziesz ponownie starała się o admina na dd2#2? [P] Dlaczego @Lesto jest głupi? [P] Będziesz starała się jeszcze o jakąś funkcję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 10 Lutego 2015 #273115 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 [P] Ilu osobom pomogłaś już na sieci? [P] Ilu osobom nie pomogłaś jeszcze na sieci? [P] Najlepsze wspomnienie ze zlotu nie licząc dziurawych spodni @aquax`a? [P] 3 ulubione gry komputerowe? [P] Pracujesz? Jeśli tak to gdzie? [P] Grafika czy redakcja? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 13 Lutego 2015 Autor #274590 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi