Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271634 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Twój nick podczas gry: m0dish0rty Godzina, data zdarzenia: dzisiaj ( 7.02.2015 ) godzina 17:20 Mapa: dust2 STEAM_ID / IP: 0:0:13940011 Uzasadnienie: Jedna akcja skanowana, bo gram dużo w cs'go na serwerach i zawsze z tamtej pozycji mnie zabijają, a w 1.6 tam można skanować więc skanowałem i zabiłem gracz, a ten gracz od razu na u@.. Resztę akcji, które niby pokazują wh, że się skradam to były słuchawki.. jak ludzie nie wiedzą co to skradanie to niech w to nie grają, a nie od razu płaczą. Był to serwer ODD2#1. Ss'y nigdy mi się nie zapisują, bo mój komputer uważa je za wirus'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 7 Lutego 2015 #271636 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=4061, dostałeś bana z powodem wstawienia screenów, które robią się automatycznie, więc czekamy. Mają być w formacie TGA oraz dostarczone w ciągu 24 godzin od momentu zbanowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 8 Lutego 2015 #272372 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Czas na wrzucenie ss minął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 8 Lutego 2015 #272373 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi