Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271519 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Witam, dzisiaj pierwszy raz zagrałem na serwerze ODD2 w cs go i wszystko było ok, wszedłem zabiłem kilka osób i wszedłem, ponieważ miałem strasznie duży ping. Teraz pomyślałem, że ping powinien być juz ok, więc postanowiłem znowu zagrać, jednak po połączeniu się z serwerem i wyświetleniu wyboru drużyn wywala mnie do okna startowego gry(bez wyświetlania jakichkolwiek komunikatów). Macie pomysł co zrobić? @@Jednak teraz wszystko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legrezz Napisano 7 Lutego 2015 #271672 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Sprawdziłeś ile osób było na serwie? I czy drużyny nie były pełne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lutego 2015 #272126 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi