DeadbooY. Posted February 7, 2015 #271436 Share Posted February 7, 2015 Witam dzisiaj wbijam na serwer dd2/inf i wyskakuje mi w konsoli ze jestem zbanowany : AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : lubie spac [AMXBans] Powod : ' Cheater Destroyed ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 37521827 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 93.105.41.108 ' tyle ze ten lubie spac to nie bylem ja. Ja praktycznie wczoraj nie grałem a od 16 nie bylo mnie na steamie bo mnie w domu nie bylo . Zdązyłem sie dowiedziec ze grac o nicku lubie spac mial takie samo ip jak ja i przez to odebrano mi vipa i admina. Ub juz dostałem teraz tylko sprawa dodania mi admina i vipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szef wszystkich szefow Posted February 7, 2015 #271619 Share Posted February 7, 2015 Juz jest wszystko dodane i wyjasnione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szef wszystkich szefow Posted February 7, 2015 #271620 Share Posted February 7, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts