Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271389 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Witam serdecznie koledzy : ) PRossze o UB poniewaz zostlem zbanowany na DD2 DM za nic na 7 dni juz mowie gralem se na serwie i admin nwm jaki caly czas mnie wywal za byle jaki powod ktory nie zrobilem np za ping jak ja mam ping6 wkoncum nie zbanowal http://scr.hu/41gl/kuf9w proszę o rozpatrzenie tego powaznie pozdro :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271397 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Z przykrością muszę stwierdzić, że ub nie uzyskasz. A dlaczego? nie pozwolę sobie, abyś mi ubliżał. K.... to możesz szukać u siebie na podwórku wśród kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271398 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi