Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271388 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Nick: Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem): Bywałem już adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: Około 3-4 lat z przerwami . Steam / NonSteam: NS Dlaczego Ty:Ponieważ chciałbym pilnować graczy, bo wielu z nich łamie regulamin i gra na tzw. "Czitach". Dziś cały mój team łaził po "TxT". Dużo graczy przeklina, wyzywa się, i gra na "czitach" ,chcę pomóc ogarnąć serwer, a zwłaszcza porannych cziterów. Jestem osobą bezstronną, stawiam wszystkich do pionu nie ważne czy to znajomy czy kompletnie nie znana mi osoba. Bardzo dobrze umiem rozpoznać, czy ktoś używa wspomagaczy. Zawsze zgłaszam cziterów na u@ . Jeżeli wchodzi nowy gracz, to zawsze próbuje mu pomoc. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:6-7h dziennie Kontakt:Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 7 Lutego 2015 #271396 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Jestem na Tak : +ogarnięty +amx +aktywny,chociaż 6-7 h ?? Wątpie. -przeklinasz na serwerze,nie mówię że często ale przeklinasz. -mała aktywność na forum. +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 7 Lutego 2015 #271402 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Jestem na tak: Amx Wiek Doświadczenie Aktywny Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271420 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Jestem na TAK : - Zglaszasz cziterow na u@. - Duzo H. - Wiek. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 7 Lutego 2015 #271418 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Jestem na Tak : +ogarnięty +amx +aktywny,chociaż 6-7 h ?? Wątpie. -przeklinasz na serwerze,nie mówię że często ale przeklinasz. -mała aktywność na forum. +wiek Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271415 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Na tak , aktywny kulturalny reszta powodów już podana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271438 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Jestem na Tak : +ogarnięty +amx +aktywny,chociaż 6-7 h ?? Wątpie. -przeklinasz na serwerze,nie mówię że często ale przeklinasz. -mała aktywność na forum. +wiek To samo masz moje TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 7 Lutego 2015 #271604 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Jestem Na Tak widze Ciebie czesto na serwerze zglaszasz na u@, wiek, amx, zaangazowanie. Masz moje poparcie...!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271650 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Na tak. +Ogarnięty +Wiek +Amx +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271652 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Na Tak, powody wymienione wyyżej, Można dać ci szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 7 Lutego 2015 #271658 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Na wielkie TAK! -ogar -kulturka jest -doswiadczony -bardzo aktywny Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 7 Lutego 2015 #271695 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Też jestem na tak Miły kulturalny aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lutego 2015 #271751 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Na Tak, -Up -Na prawdę aktywny i pomocny -Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 #272948 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi