Skocz do zawartości

<span class=

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Nick:SheN

Doświadczenie (w byciu adminem):Dobre, troszkę się znam

Znajomość AMXX (W skali 1-10):Około 8

Staż w CS-sie:Około

7 lat z 2 letnią przerwą 

Steam / NonSteam:Gram na NS, posiadam steam (Jak ktoś wie jak przywrócić grafikę D3D do CSa na steamie to pisać :P )

Dlaczego Ty:Hmmm... Ponieważ gdy gram często nie ma admina bo gram w godzinach porannym i późniejszym wieczorem, sporo zgłaszam na u@ oraz do adminów czy innych rang na steamie, chcę aby na serwerze zapanowała kultura oraz ogarnąć cziterów (Pisze teraz, jakbym wygłaszał mowę "Co chcesz najbardziej" w wyborach Miss xD)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Teraz mam strasznie dużo zajęć, wiec od godziny wzwyż, myślę, że jakieś 2 godziny to minimum.

Kontakt:Steam SheN | Multi-Head.pl, wiadomości prywatne oraz czasami na TSie siedzę.

Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/SheN/80.72.40.110:27027/

(Jeśli chodzi o czas to będę nadrabiał :P, gracze na serwerze mi sami zaproponowali abym złożył podanie)

@Edit.

Nie klnę, "kufffa :D" to chyba nie przekleństwo, a i tego nie używam za często.

Czas...no wiem, już poprawiam.

Jeżeli chodzi o admina na codzie 500k to na chwilę obecną zawiesiłem prace (Positive już poinformowany jakiś czas temu).

Wiem że multi admin płatny, lecz teraz admin cod 500k zawieszony :P (Mogę płacić, to żaden problem).

Jestem na Nie

-Skoro posiadasz admina na codmod 500k nie będziesz miał czasu grać tu i tam ,więc zdecyduj gdzie chcesz mieć admina.

Dlaczego Ty:Hmmm... Ponieważ gdy gram często nie ma admina bo gram w godzinach porannym i późniejszym wieczorem, sporo zgłaszam na u@ oraz do adminów czy innych rang na steamie, chcę aby na serwerze zapanowała kultura oraz ogarnąć cziterów (Pisze teraz, jakbym wygłaszał mowę "Co chcesz najbardziej" w wyborach Miss xD)

Napisałeś że chcesz aby zapanowała kultura.. a jak to chcesz zrobić jak sam przeklinasz ?

Target kiedyś też pisał tutaj podanie ,lecz zdecydowali odrzucić bo miał admina na innym serwerze.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• 9 months later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...