Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 #270962 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Nick:SheN Wiek:Chyba nie skłamie, jak napiszę 17 Doświadczenie (w byciu adminem):Dobre, troszkę się znam Znajomość AMXX (W skali 1-10):Około 8 Staż w CS-sie:Około 7 lat z 2 letnią przerwą Steam / NonSteam:Gram na NS, posiadam steam (Jak ktoś wie jak przywrócić grafikę D3D do CSa na steamie to pisać ) Dlaczego Ty:Hmmm... Ponieważ gdy gram często nie ma admina bo gram w godzinach porannym i późniejszym wieczorem, sporo zgłaszam na u@ oraz do adminów czy innych rang na steamie, chcę aby na serwerze zapanowała kultura oraz ogarnąć cziterów (Pisze teraz, jakbym wygłaszał mowę "Co chcesz najbardziej" w wyborach Miss ) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Teraz mam strasznie dużo zajęć, wiec od godziny wzwyż, myślę, że jakieś 2 godziny to minimum. Kontakt:Steam SheN | Multi-Head.pl, wiadomości prywatne oraz czasami na TSie siedzę. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/SheN/80.72.40.110:27027/ (Jeśli chodzi o czas to będę nadrabiał , gracze na serwerze mi sami zaproponowali abym złożył podanie) @Edit. Nie klnę, "kufffa :D" to chyba nie przekleństwo, a i tego nie używam za często. Czas...no wiem, już poprawiam. Jeżeli chodzi o admina na codzie 500k to na chwilę obecną zawiesiłem prace (Positive już poinformowany jakiś czas temu). Wiem że multi admin płatny, lecz teraz admin cod 500k zawieszony (Mogę płacić, to żaden problem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 6 Lutego 2015 #270966 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Jestem na tak +wiek +amx +aktywny +zgłasza +można sę dogadać Edit. Ja nie widziałem(chyba)jak klniesz itd. ale skoro Crazy widział to masz -. I jesteś pewny,że ogarniesz 2 serwery mając ok. 2h na gre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 6 Lutego 2015 #270967 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Jestem na Nie -Skoro posiadasz admina na codmod 500k nie będziesz miał czasu grać tu i tam ,więc zdecyduj gdzie chcesz mieć admina. Dlaczego Ty:Hmmm... Ponieważ gdy gram często nie ma admina bo gram w godzinach porannym i późniejszym wieczorem, sporo zgłaszam na u@ oraz do adminów czy innych rang na steamie, chcę aby na serwerze zapanowała kultura oraz ogarnąć cziterów (Pisze teraz, jakbym wygłaszał mowę "Co chcesz najbardziej" w wyborach Miss ) Napisałeś że chcesz aby zapanowała kultura.. a jak to chcesz zrobić jak sam przeklinasz ? Target kiedyś też pisał tutaj podanie ,lecz zdecydowali odrzucić bo miał admina na innym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 #270984 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Jestem na Tak. +Gracz ogarnięty +Wiek +Steam +Kultura -Godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 6 Lutego 2015 #270985 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Jestem na Tak. +Gracz ogarnięty +Wiek +Steam +Kultura -Godziny Popieram kolegę i masz moje tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 #271021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Na tak mimo admina na codmod 500 k dość często go widzę, reszta powodów wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271184 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Nie Admin na cod 500k -godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 7 Lutego 2015 #271190 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Neutral/tak Nie wiem czy ogarniesz 2 serwery na 2h mily aktywny kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 7 Lutego 2015 #271465 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 45K LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi