extive Napisano 6 Lutego 2015 #270934 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Twój nick podczas gry: extive Godzina, data zdarzenia: przed chwilą Mapa: westwood STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:21540054 Uzasadnienie: Dostałem bana za rzekome "czitowanie" no cóż, czekamy na demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 #270956 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Nie wiem dlaczego admin serwera banuje admina tego samego serwera Admin LaczekPowraca proszony jest o wyjaśnienie owej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271198 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Wiem tak zbanowałem cię niechcący chciałem innego gracza i przyciski pomyliłem.Bardzo cb przepraszam i całą administracje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2015 #271206 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi