Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 #270910 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Witam. Hm.. Problem polega na tym, że po każdej rundzie na większości serwerów jest jakaś nutka. Gram na DD2#1 i nie mam jej niestety.. ;/ Nie jest to jakiś poważny problem, ale w końcu "to tylko gra", a co się z tym wiąże zabawa. A muzyka pomaga się bawić jak wszyscy wiedzą Nie wiem w czym problem. Może sam w jakiś sposób wyłączyłem. Czy nie macie takowej na serwie? Jakaś komenda on/off? Z góry dziękuje za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Lutego 2015 #270941 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Z tego co widzę na DD2 plugin z rs'ami jest aktualnie wyłączony. Możesz spać spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 #271077 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 A kiedy będzie włączony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Marca 2015 #283983 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Pewnie wtedy gdy administracja dobierze odpowiednie roundsound. Bądź cierpliwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi